Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kép

Katonai repülőgépek enciklopédiája.  (Alexandra)

 

 

Az egyetlen olyan referenciamunka, mely a világszerte hadrenben tartott valamennyi katonai géptípussal foglalkozik. Vadászgépek, bombázók, kémrepülőgépek, szállítógépek, haditengerészeti, összekötő és kiképzőgépek.2000 változat, 1400 fénykép.

 Az izraeli hadigépezet.  (Ian V. Hogg)

 Katonák, fegyverek, háborúk. A gépezet létrejöttétől napjainkig, színes és fekete-fehér fényképekkel mutatja be Izrael légierejét, haditengerészetét, szárazföldi haderejét és ezek felépítését.

 A harci repülőgépek nagy könyve. (Paolo Matricardi)

 Könyv a harci repülés százéves történetét mutatja be. A kamera előtt pózoló pilótákat és kezdetleges masináikat ábrázoló, megfakult fényképektől a közelebbi és távolabbi múlt drámai légi küzdelmeinek felelevenítésén át eljutunk a legmodernebb gépekig.

A világ híres vadászgépei. (Robert Jackson)

 Több mint 60 színes illusztráció, színes és fekete-fehér képek sokasága, valamint áttekintehető, hiteles tényanyag teszi teljessé A világ híres vadászgépeit, melyben számos legendás géptípus bemutatásra kerül.

 Sugárhajtású harci repülőgépek. (Michael Sharpe)

 300 sugárhajtású katonai repülőgép bemutatása színes oldalnézeti rajzukkal. A repülőgépek méret-,tömeg-,fegyverzet- és hajtómű-adatai. A repülőgépek kifejlesztésének és pályafutásának története.

Katonai repülőgépek szerkezete.

118 repülőgép metszetrajza 1945-től napjainkig (Alexandra)

1945 óta a katonai repülőgépek hallatlanul bonyolult szerkezetekké váltak, a repülőgép-fejlesztés a tudományos kutatás élvonalába került, napjainkban még egy prototípus első felszállásáig is igen hosszú és költséges fejlesztési programra van szükség. Ezeknek a látványos gépeknek a szerkezete, mely egykoron csak néhány kiválasztott katonai repülőgép-szerelő előtt lehetett ismert, lenyűgöző betekintést nyújt a repülés fantasztikus világába, a legnagyobb teljesítményű és legbonyolultabb gépek szerkezetének bemutatásával. A 118 különlegesen részletes és pontos metszetrajzzal a Katonai repülőgépek szerkezete a második világháború utáni gépek kiemelkedően nagy választékát mutatja be - kívül és belül egyaránt. Az összes rajz megértését aprólékos jelmagyarázat segíti, melyen minden alkatrész megtalálható az orrfutómű-keréktől az összeütközés elleni fényekig. A gépek ismertetését bőséges kísérőszöveggel ellátott színes fényképek, illetve a gépek műszaki adatainak felsorolása teszik teljessé, így téve a Katonai repülőgépek szerkezetét nélkülözhetetlen referenciamunkává mindenki számára, akit érdekel a repülőgépek tervezése és szerkezete.

A második világháború repülőgépeinek szerkezete (Alexandra)

A második világháborúban a katonai repülőgépek kialakítása, szerkezete és bonyolultsága hatalmas változásokon ment keresztül - az elavult technológiát nagymértékben modernizálták. Kötetünkben a történelmi jelentőségű gépek rajzai látványosan mutatják be a kor műszaki szintjét. A több mint hatvan pontos és részletes metszeti rajzzal bővített könyv a korabeli repülőgépek széles skáláját ismerteti. Az illusztrációkat jelmagyarázatok egészítik ki, a gépek műszaki adatainak felsorolását pedig számos érdekes korabeli fénykép teszi teljessé.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.